All in Aktiviteter

Jeg, en TV-slave?

Er du også glad i å se TV? Synes du det er vanskelig å velge hva du skal se, slik at det blir litt mye? Jeg har planer om å bytte ut TV med noe bedre. Men endring er en prosess. Blir du med? Dette er del 1.

Lese mer? Klikk på bildet eller overskriften.

Husker du sanglekene?

Slå på ring, Ut å søke tjeneste og Bro, bro brille er alle sangleker vi ofte lekte da jeg var barn. Kombinasjonen av sang og lek er noe alle barn liker. Og sanglekene var noe av det morsomste jeg visste på barneskolen. Her kommer et lite gjensyn.

Lese mer? Klikk på bildet eller overskriften.

Det er typisk å gå på søndagstur

“Ut på tur, aldri sur. “ “Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.” Veldig irriterende utsagn når man egentlig har lyst til å være hjemme. Om du liker å gå på tur eller ikke handler litt om innstilling. For på søndager bør man gå på tur, ikke sant?

Lese mer? Klikk på bildet eller overskriften.

Er voksenferie noe for deg?

En god ferie kan sammenlignes med en god natts søvn. Vi trenger alle søvn etter en lang dag, enten vi har vært på jobb eller ikke. Likeledes trenger vi ferie etter en et langt arbeidsår, og vi trenger sol etter en lang vinter. Er det ikke da viktig at vi får behovene våre innfridd i løpet av ferien?