Fortell det til Ovanda

Tiden flyr, ikke sant?

Vi kan ha mange opplevelser og aktiviteter som venter på oss,

Det kan fremdeles være mye å undre seg over,

Det er aldri for sent å begynne med noe nytt,

… selv om vi blir eldre.

Her får du alltid svar hvis du forteller.

Who the f... is Ovanda?

Who the f... is Ovanda?

Ja, hvem er Ovanda, og hvorfor skulle du fortelle henne noe som helst?

Ovanda er bloggen. Jeg tenker på henne som en polyblogg, det vil si en plattform hvor flere kan dele med mange. Vanligvis består personlige blogger av en enkeltperson som deler med en gruppe lesere. Hver artikkel har ofte et kommentarfelt hvor leserne har anledning til å skrive innlegg under artikkelen, slik at kommentarene inngår i en diskusjonstråd.

Det er denne gruppediskusjonen jeg håper vi kan få til, at vi kan diskutere og utveksle erfaringer og synspunkter på ulike temaer når det gjelder det å bli eldre og hva vi velger å bruke tiden vår til. Via bloggen kan vi kommunisere med mennesker vi kanskje ellers aldri ville kommet i kontakt med. Stikkordene er voksenliv og aktiviteter. Det kan jo romme så mangt, det er helt opp til oss!

Ikke alle har en blogg, men det er sikkert mange som ønsker å prøve seg som blogger, har jeg tenkt. Hvis du vil dele en god historie eller ønsker tilbakemelding på et tema som passer denne bloggen, kan du få det publisert her. Det er det andre jeg håper å oppnå med denne bloggen, at flere deler mange.

Kommunikasjon liten.jpg

Du kan kommentere både innleggene og andre leseres kommentarer.

Ønsker du ikke å kommentere, kan du nøye deg med å Like de innleggene du liker (trykk på hjertet helt nederst under innlegget eller til høyre over kommentaren).

Positive tilbakemeldinger er hyggelig i alle former og fasonger.

Foreløpig kjører vi med én regel: Vær høflig! Husk at det skrevne ord virker mye sterkere enn det muntlige.

Vil du være med, så heng deg på!


Foreløpig er det dessvere ikke mulig å abonnere på innlegg fra Fortell det til Ovanda, men det kommer en gang etter 25. mai. Da kommer den nye personvernloven GDPR som i korthet går ut på at du må samtykke til

  • at noen oppbevarer dataene dine, for eksempel e-postadressen din.

  • hvordan denne informasjonen kan brukes.

Det er kravet til hva som er et samtykke som blir strengere. Ifølge Datatilsynet skal samtykke være både informert og frivillig. Det betyr at alle som ønsker å abonnere på innlegg fra Fortell det til Ovanda skal vite nøyaktig hva de sier ja til når de gir fra seg e-postgadressen sin, eller annen data, og hvordan denne informasjonen blir behandlet.

 

 

10 måter å bli mer aktiv uten trening

10 måter å bli mer aktiv uten trening

Tyter du også ut på midten?

Tyter du også ut på midten?