Fortell det til Ovanda

Tiden flyr, ikke sant?

Vi kan ha mange opplevelser og aktiviteter som venter på oss,

Det kan fremdeles være mye å undre seg over,

Det er aldri for sent å begynne med noe nytt,

… selv om vi blir eldre.

Her får du alltid svar hvis du forteller.

7 gode grunner til å høre lydbok

7 gode grunner til å høre lydbok

  1. Du kan høre lydbok så ofte og så lenge du vil.

  2. Du kan hvile øynene. Hvis du sovner, er det bare å spole tilbake.

  3. Mange blir bilsyke av å lese i bil og på buss. Hør en lydbok i stedet!

  4. Du kan ligge, sitte, gå og stå når du hører lydbok.

  5. Du kan høre på allslags litteratur: romaner, noveller, lyrikk og fagbøker.

  6. Lydbøker er billigere enn papirbøker.

  7. Lydbøker tar ingen plass.

Husker du da vi hadde telefonen på et eget bord i gangen? Og at å ringe var en så høytidelig affære at den ble gjennomført i stående positur? Det var heller ikke alle forunt å eie en egen telefon. Noen måtte låne av naboen når de hadde behov for å telefonere. Og da var det gjerne for å overbringe en viktig beskjed, ikke for å sludre i timevis. Har du hørt at fru Larsen...? Så du at fru Andersen...? Ikke at man nødvendigvis snakker så lenge med hverandre i dag heller. Det går vel mest i tekstmeldinger, men uansett, telefonen er ikke hva den en gang var.

Photo by jakkapan21/iStock / Getty Images

Photo by jakkapan21/iStock / Getty Images

I dag er telefonen blitt allemannseie. Den henger ikke lenger fast i veggen, men er blitt en underholdningsenhet vi putter i lomma eller veska, slik at vi kan ha den tilgjengelig til enhver tid. Det er snart ikke den ting vi ikke kan gjøre med mobiltelefonen vår, og en av de tingene man kan gjøre er å høre på lydbok.

Lydbøker kan du få gratis på Internett, eller du kan som jeg abonnere på en tjeneste. Ved å betale et par hundrelapper i måneden har jeg tilgang til tusenvis av bøker hos Storytel. For meg funker det best å høre på noe spennende eller morsomt. Ellers har jeg lett for å begynne å tenke på noe annet, eller sovne.

Jeg har ganske lang vei til jobb, men det gjør ingenting - nå lenger! Jeg rigger meg til på favorittplassen på bussen, putter proppene i ørene og tar fram frokostmatpakka, så er jeg i min egen spennende eller morsomme verden, alt ettersom, til det er på tide å bytte transportmiddel. For det er jo ikke mulig å komme fra A til B med ett transportmiddel her i byen, men det er en annen historie.

God bok, enten du leser eller hører!

Elsker å lese og er alltid interessert i tips om gode bøker. Hva er dine favoritter?

 

 

 

Det er vår!

Det er vår!

Every man desires to live long, but no man would be old

Every man desires to live long, but no man would be old